Velkommen

VELKOMMEN TIL EL OASIS GJESTEHUS!El Oasis pensjonatet ble grunnlagt i Trinidad i1994 I dag er det hundrevis av herberger, men på midten av nittitallet, kunne de eksisterende telles på en hånd. I dag er konkurransen hard, men El Oasis har allerede oppnåd et godt navn og prestisje (rykte) både i Trinidad og over hele verden.

Den største gleden for meg og min sønn, Ricardo, er å se at våre gjester er fornøyde. Jeg er administrator og betjener hotellets resepsjon og med ansvar for gastronomiske tjenester bedre: matserveringen , på den annen side, er min sønn er ansvarlig for matproduksjonen (matlagingen). Både min sønn og jeg snakker spansk, engelsk, fransk og italiensk også. Vi kan tilby den servicen du fortjener takket være våre kunnskaper og erfaringer.

Vi tilbyr fasiliteter som er gunstige for barn, gjester med kjæledyr og fysiske handikap. Vi har parkeringsplass lokalisert på anlegget.

Huset er fra 1850 bygget i “colonial style”. Det har blitt ombygd og nye moderne elementer er inkludert for å gi våre gjester bedre komfort. Huset har tre rom til leie. Vi har en stor indre gårdsplass i skyggen av bladrike frukttrær, fsom en drue-slyngplante og et deilig frukttre. Du vil også finne en bred terrasse oppe (i andre etasje) der du kan ha en fantastisk utsikt over fjellene og byen. Et par av kikkerten evil være til disposisjon (for deg) slik at du kan nyte utsikten.

Plantene som vokser i El Oasis fortjener også hederlig omtale. De har vunnet sin plass og lever sammen i harmoni med menneskene. Dette bekreftes ved at hagen vår vant tittelen “National Eksellense Yard” autnevt av cubanske “Urban Agriculture”.

Dette betyr at vi nyter grønnsaker og frukt dyrket i samme hus, hundre prosent naturlige råvarer. Dessuten vil du også være med på å ivaretat og forsvare forvaltningen av av miljøet og være en av forkjemperne for bærekraftig dyrking og bruk av matvarene.

På El Oasis pensjonatet vil du bli ivaretatt på en betryggende måte.

Vi venter på deg!

KONTAKTER

E-post: tereleria@gmail.com

Telefon: 005341994589

Mobil: 005352711776

Managerís navn: Teresa LerÌa